KAZANCINI KUTSALLAŞTIRDI!

MEHMED NUREDDIN CEVIK VERGI SIRALAMASINDA UMRANIYE'DE 6. OLDU:   Nurettin Çevik  aynı zamanda Türkiye sıralamasına da girdi. Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı 2012 yılı yergilendirme dönemine ilişkin verilen gelir vergisi beyanları sonucunda Türkiye genelinde en çok vergi beyan eden mükkellefleri açıkladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı 2012 yılı yergilendirme dönemine ilişkin verilen gelir vergisi beyanları sonucunda  Türkiye genelinde en çok vergi beyan eden mükkellefleri açıkladı.

Bu mükellefler arasında bir dönem borsa oyuncusu olarak adını duyuran Mehmed Nurettin Çevik  Türkiye 443'sü oldu. İstanbul sıralamasında da 326'cı olan Çevik, Ümraniye bölgesinde ise 6 oldu. Çevik  816 bin TL vergi ödedi.

ARTI Yatırım Holding ve Endeks Invest'ın Yönetim Kurulu Başkanı olan  Mehmet Nurettin Çevik'in sınai yatırımlarının başında Altın Yag geliyor.

TAM BİR BAŞARI HİKAYESİ

Borsa tarihinde yüzlerce oyuncunun adı geçti. Bunların yüzde 99'u borsada kazandıklarını ya lüks hayatta yedi ya da batırdı. Çok az oyuncu ise kazandıklarını eve arsaya bagladı. Mehmed Nurettin Çevik bir ilki başaranlardan.  Bugun sanayi ve diger yatırımlarıyla yüzlerce kişiye iş kapısı açtı. Çevik'in son vergir rekortmenler arasına girmesi de ayrı bir takdir.

Kategoriler Gündem
Yorumlar