10 Şirkete SPK'dan ceza!

SPK, 10 şirkete idari para cezası uyguladı. Sermaye Piyasası Kurulu haftalık bülteni yayınlandı. Sermaye Piyasası Kurulu haftalık bülteni yayınlandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Sermaye Piyasası Kurulu haftalık bülteni yayınlandı. Bültene göre, II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği’nin 12’nci maddesine aykırı bir şekilde teminat, rehin, ipotek ve kefalet verilmesi nedeniyle eylemin aykırılık teşkil ettiği II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği’nin 12’nci maddesi ile geçici 1’inci maddesi nedeniyle 10 şirkete toplam 224 bin 70 TL para cezası uygulandı.


 



Şirketlerin isimleri ise şöyle; 



Derimod Konfeksiyon Ayakkabı Deri


Sanayi ve Ticaret A.Ş.


 Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. 22.407



Flap Kongre Toplantı Hizmetleri


Otomotiv ve Turizm A.Ş.


İhlas Yayın Holding A.Ş. 22.407 


İhlas Gazetecilik A.Ş. 22.407 


İhlas Madencilik A.Ş. 22.407 


İhlas Ev Aletleri İmalat Sanayi ve


Ticaret A.Ş.


Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve


Taahhüt A.Ş.


Royal Halı İplik Tekstil Mobilya


Sanayi ve Ticaret A.Ş. 


Taraf Gazetecilik A.Ş. 




Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Gündem
Yorumlar