12 yıl aradan sonra tekrar açıldı

Pasinler’de 2 binli yılların başında ekonomik kriz nedeniyle kapanan Halkbank Pasinler şubesi 12 yıl aradan sonra tekrar açıldı. Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, "Halkbank olarak 76 yıldır olduğu gibi ülke ekonomisine desteğimizi kesintisiz sürdürüyoruz.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, "Halkbank olarak 76 yıldır olduğu gibi ülke ekonomisine desteğimizi kesintisiz sürdürüyoruz. Büyümenin finansmanı için elimizden gelen çabayı sürdürmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda KOBİ kredileriniz de dahil olmak üzere haziran sonu itibarıyla 68,5 milyar liraya yükseldi" dedi.



Taşkesenlioğlu, Halkbank Pasinler Şubesi'nin açılış töreninde, Pasinler şubesiyle Erzurum'da biraz daha genişlemenin ve üreten Türkiye'ye desteklerini sürdürmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.


Türkiye ekonomisinin gelişmekte olan ekonominin öne çıkmasında ve kırılganlıkların azalmasında güçlü bir bankacılığın önemli olduğunu belirten Taşkesenlioğlu, "Biz de Halkbank olarak 76 yıldır olduğu gibi ülke ekonomisine desteğimizi kesintisiz sürdürüyoruz. Büyümenin finansmanı için elimizden gelen çabayı sürdürmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda KOBİ kredileriniz de dahil olmak üzere haziran sonu itibarıyla 68,5 milyar liraya yükseldi" diye konuştu.


Taşkesenlioğlu, bu süreçte esnaf ve sanatkarlara da çeşitli destekler verdiklerini anlatarak, Türkiye ekonomisinin yükselmesi için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.


Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu da şubenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.


Açılışa, Pasinler Kaymakamı Ali Ada, Köprüköy Kaymakamı Muhammet Ali Çatalbaş, Halkbank genel müdür yardımcılarından Mustafa Savaş, Erdal Erdem ve Ömer Faruk Şenel, Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Karan, Bölge Müdürü Mücahit Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Köprüköy Belediye Başkanı Osman Belli ile kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.




Kaynak: AA

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar