14 milyar doları düşürmek için pazarlıkta

Deutsche Bank, ABD Adalet Bakanlığı ile pazarlığın Mart ortasına kadar tamamlanmasını bekliyor... Deutsche Bank CEO'su John Cryan, ABD Adalet Bakanlığı ile sürenmüzakerelerin, belirsizlik yarattığını ve banka için stratejik planlama yapmayı engellediğini söyledi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Deutsche Bank CEO'su John Cryan, ABD Adalet Bakanlığı ile sürenmüzakerelerin, belirsizlik yarattığını ve banka için stratejik planlama yapmayı engellediğini söyledi. 

   


"ABD'de otoriteler ile gerek mevcut konularda gerekse başka konularda uzlaşmaya istekliyiz. Hukuki süreçleri bu konularda uzlaşma yoluyla çözmek birinci önceliğimiz olmaya devam ediyor. Daha hızlı ve daha yüksek yoğunlukta yeniden yapılanmaya ihtiyacımız var" diye konuşan Cryan, ABD Adalet Bakanlığı ile tüm büyük yasal konuları Mart ortasına kadar çözmeyi arzu ettiklerini, ancak takvimin kontrollerinde olmadığını da vurguladı. 

   


Deutsche Bank, ABD Adalet Bakanlığı'nın mortgage destekli menkul kıymetlerin satışında yatırımcıların aldatıldığı iddiasıyla talep ettiği 14 milyar doları düşürmek için müzakere yürütüyor. (Foreks)


Kategoriler Ekonomi
Yorumlar