ACSEL'e SPK'dan ceza

SPK, Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. hakkında yapılan inceleme sonucunda, 20.389 TL idari para cezasının uygulanmasına karar verdi. Sermaye Piyasası Kurulu haftalık bültenine göreAcıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye idari para cezası verildi. Kurul tarafından yapılan açıklamada idari para cezasına neden olarak ''Şirket tarafından KAP’ta yayımlanan ve geleceğe yönelik bilgi verilen 22.10.2012 tarihliözel...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Sermaye Piyasası Kurulu haftalık bültenine göre Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye idari para cezası verildi. Kurul tarafından yapılan açıklamada idari para cezasına neden olarak ''Şirket tarafından KAP’ta yayımlanan ve geleceğe yönelik bilgi verilen 22.10.2012 tarihli özel durum açıklamasındaki değişikliğin, söz konusu değişikliğe ilişkin bilgilerin ortaya çıktığı anda, Özel Durum Açıklamalarına İlişkin Rehber’in 2 numaralı ekinde belirtilen forma uygun olarak kamuya açıklanmaması'' olarak açıklandı.



Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar