Ailenin yeni üyesi ortaya çıktı

DS’in Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıttığı DS4 ve DS4 Crossback modelinden sonraki üçüncü modeli de gün yüzüne çıktı. Uzak Doğu’nun en önemli fuarlarından biri olan Guangzhou Otomobil Fuarı’nda tanıtılan 4S modeli, Audi A3, BMW 1 Serisi ve Mercedes-Benz A Serisi gibi Alman rakiplerin karşısına çıkacak.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Uzak Doğu’nun en önemli fuarlarından biri olan Guangzhou Otomobil Fuarı’nda tanıtılan 4S modeli, Audi A3, BMW 1 Serisi ve Mercedes-Benz A Serisi gibi Alman rakiplerin karşısına çıkacak.

Fransa’da tasarlanan, Shenzhen’de üretilen premium kompakt hatchback modeli, markanın logosunu üzerinde taşıyan ızgarası, tamamen LED farları, küçük hava girişlerine sahip ön tamponu ve arkada 3D LED stop lambalarıyla tanıdık bir tasarım dili ortaya koyuyor.




İç mekanda ise kırmızı aksana sahip konsol, yine kırmızı kapı panelleri ve koltuk kaplamalarıyla dikkat çeken modelin Çin pazarında satışa sunulacak versiyonu uzatılmış dingil mesafesiyle sınıfında en iyi diz mesafesini sunacak.




DS 4S’in kaputunun atlında üç farklı benzinli ünite sunulacak. 1.8 litrelik THP motor, 6 kademeli otomatik şanzımanla ve 136 HP ile 204 HP olmak üzere iki farklı güç seçeneğine sahip olacak. Tamamen yeni EB2 Turbo motor ise en performanslı versiyon olacak. DS yetkilileri bu üniteyle ilgili henüz bir açıklama yapmadı.


Otohaber

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar