Aksu Enerji düğmeye bastı

Aksu Enerji, Isparta'da inşaatı tamamlanan Güneş Enerji Santralinin devreye alınması ile enerji satışlarına başladı. Aksu Enerji Ve Ticaret A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada şu bilgilere yer verilmiştir; Şirketimiz adına Isparta İli Gönen İlçesi Gevges / Musluk mevkiinde inşaatı tamamlanan Güneş Enerji Santralimizin kabulü Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş 'nin 19.01.2015 tarih ve TEDAŞ/32-1368 sayılı yazısı ile yapılmış olup...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Aksu Enerji Ve Ticaret A.Ş. tarafından  KAP'a yapılan açıklamada şu bilgilere yer verilmiştir;


Şirketimiz adına Isparta İli Gönen İlçesi Gevges / Musluk mevkiinde inşaatı tamamlanan Güneş Enerji Santralimizin kabulü Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş 'nin 19.01.2015 tarih ve TEDAŞ/32-1368 sayılı yazısı ile yapılmış olup  enerji satışına başlanmıştır.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar