Albaraka Türk'e büyük ödül

Albaraka Türk, finans ve bankacılık alanında en prestijli ödüllerden birisi kabul edilen “Financial Innovation Awards“ın “En Yenilikçi Finansal Teknoloji Uygulaması” kategorisinde “Maptriks Saha” uygulaması ile birincilik ödülüne layık görüldü.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Albaraka Türk, İngiltere Bankalar Birliği tarafından her yıl dünya çapından katılımcılara yönelik düzenlenen, finans ve bankacılık alanında en prestijli ödüllerden birisi olarak kabul edilen “Financial Innovation Awards“ın “En Yenilikçi Finansal Teknoloji Uygulaması” kategorisinde “Maptriks Saha” uygulaması ile birincilik ödülünü aldı.


Albaraka Türk, ticari müşterilerine daha aktif bir şekilde ulaşmak için saha satış kadrolarının yönlendirilmesi ve saha satış etkinliğinin artırılmasına yönelik, mobil telefon alt yapısı ile çalışan “Maptriks Saha” uygulamasını 2015 yılında hayata geçirdi. Ticari Portföy yöneticilerinin, şube bağımlılığını azaltan, manuel süreçleri ortadan kaldırarak daha fazla müşteri ziyareti yapılmasını sağlayan, potansiyel müşteri bilgilerini lokasyon bazlı atama özelliği sayesinde verimliliği arttıran ve saha ekiplerinin motivasyonunu yükselten “Maptriks Saha” uygulaması ile Albaraka Türk, dünyaca bilinen Barclays ve Lloyds Bank gibi birçok finalist banka arasından, Türkiye’de ilk kez bir katılım bankasına verilen inovatif bir ödül almış oldu.


Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Bülent Taban “ Ticari Bankacılık alanında oluşturulan ilk uygulama olma özelliği taşıyan “Maptriks Saha” uygulaması ile uluslararası alanda aldığımız “En Yenilikçi Finansal Teknoloji Uygulaması” ödülüne layık görülmekten mutluluk duyuyoruz. “Dünyanın En İyi Katılım Bankası Olma” hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile teknoloji alanında aldığımız bu ödül, Albaraka Türk ailesini hem motive ediyor hem de daha iyi ve başarılı işlere imza atmak için şevklendiriyor” dedi.


Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar