Altın fiyatları baskı altında kalacak!

Goldman Sachs, altın fiyatının yakın zamanda baskı altında kalacağı beklentisini devam ettiriyor... Goldman Sachs, altın fiyatının yakın zamanda baskı altında kalmasını beklemeye devam ettiklerini ve 3 ay vade için altın fiyatı hedeflerini 1.200 dolar/ons olarak koruduklarını bildirdi. Altın fiyatı üzerinde kısa vadede oluşması beklenen bu baskının orta vadede bir alım fırsatı olacağını savunan Golman Sachs, 12 aylık fiyat hedeflerinin...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Goldman Sachs, altın fiyatının yakın zamanda baskı altında  kalmasını beklemeye devam ettiklerini ve 3 ay vade için altın  fiyatı hedeflerini 1.200 dolar/ons olarak koruduklarını bildirdi. 


Altın fiyatı üzerinde kısa vadede oluşması beklenen bu baskının  orta vadede bir alım fırsatı olacağını savunan Golman Sachs, 12 aylık  fiyat hedeflerinin 1.250 dolar/ons olduğunu belirtti. 


Altın fiyatı üzerinde kısa vadede oluşmasını bekledikleri baskı  için ana riskin Kuzey Kore kmonusunda askeri gerilimin tırmanması olduğunu belirten Goldman Sachs, bunun yanı sıra ABD ekonomisinin  ve global ekonominin öngörülenden yavaş büyümesinin de altın fiyatını  yukarı itebileceğini vurguladı.



(Foreks) 


Kategoriler Ekonomi
Yorumlar