Altınbaş'ta Mehmet Sait Kayahan dönemi

Altınbaş Holding’in İcra Kurulu Başkanlığı (CEO) görevine, uzun yıllar finans ve teknoloji alanında başarılı çalışmalarda bulunan Mehmet Sait Kayahan atandı. Altınbaş Holding, Mehmet Sait Kayahan ile istikrarlı büyümesini sürdürecek 

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Mücevherat, finans, enerji, lojistik ve eğitim alanlarında Türkiye’nin en büyük kuruluşları arasında yer alan Altınbaş Holding’in İcra Kurulu Başkanlığı (CEO) görevine uzun yıllar finans ve teknoloji alanında başarılı çalışmalara imza atan Mehmet Sait Kayahan atandı. 19 Ekim 2016 itibariyle İcra Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Mehmet Sait Kayahan ile Altınbaş Holding istikrarlı büyümesini sürdürmeyi planlıyor.


1976’da Tarsus Amerikan Lisesi’ni bitirmesinin ardından 1981 yılında Iowa Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Mehmet Sait Kayahan, aynı üniversitede 1981 ve 1982 yılları arasında inşaat mühendisliği diploması da aldı. İş yaşamına 1983 yılında Ankara Temelsu Mühendislik bünyesinde Tasarım Mühendisi olarak başlayan Kayahan, 1986 yılında kredi pazarlama yetkilisi unvanıyla Interbank’ta görev yaptı. İki yıl sürdürdüğü bu görevin ardından kariyerine yine bankacılık sektöründe devam etti. Türk Merchant Bank’ta Görevli Yönetim Kurulu Üyesi olarak 8 yıl boyunca görev yaptı. 1997-1999 arasında Bitlis Holding’de Murahhas Aza olarak sürdürdüğü çalışmalarının ardından bir yıl süreyle Medya Holding’in Finansman Koordinatörlüğü’nü üstlendi. Kayahan, 2001-2010 yılları arasında Turkcell iştiraki olan Turktell Bilişim Servisleri şirketinde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. 2004 yılından 2016 Eylül ayına kadar Türkiye’nin en büyük ve ilk şans oyunları platformu Bilyoner.com’un Genel Müdürlüğü’nü yürüttü.


2000 yılından bu yana İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürüten ve Altınbaş Holding’in büyümesinde önemli bir role sahip olan Cengiz Biçer ise gelecek dönemde Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapmaya devam edecek.


Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar