Anadolu Sigorta'da İlhami Koç dönemi

Anadolu Sigorta, I.derece imza yetkisiyle Genel Müdürlük görevine İlhami Koç'un atandığını açıkladı. Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi tarafından KAP açıklamasında, "Şirketimizin 27 Ekim 2016 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, Şirketimiz Genel Müdürlük görevine 14 Kasım 2016 tarihi itibarı ile Sayın İlhami Koç'un atanması uygun görülmüş, Sigorta ve Reasürans Şirketleri'nin Kuruluş ve Çalışma Esaslarına İlişkin...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi tarafından KAP açıklamasında, "Şirketimizin 27 Ekim 2016 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, Şirketimiz Genel Müdürlük görevine 14 Kasım 2016 tarihi itibarı ile Sayın İlhami Koç'un atanması uygun görülmüş, Sigorta ve Reasürans Şirketleri'nin Kuruluş ve Çalışma Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin sekizinci maddesinin üçüncü fıkrasına göre, gerekli bilgi ve belgelerinin T.C.Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü'ne ulaşmasını izleyen on iş günü içinde Müsteşarlıkça olumsuz görüş bildirilmemesi durumunda, I.derece imza yetkisiyle göreve başlamasına karar verilmiştir"denildi.



Anadolu Sigorta tarafından yapılan düzeltme açıklaması

Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi tarafından KAP açıklamasında yapılan düzeltme şu şekilde, "27 Ekim 2016 tarihli açıklamamız yapılan düzeltme nedeniyle tekrar gönderilmektedir. Bankamız Yönetim Kurulu'nun 27 Ekim 2016 tarihinde aldığı karar çerçevesinde Genel Müdür Yardımcısı Sayın İlhami Koç, 14 Kasım 2016 tarihi itibarıyla Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi'nde görevlendirilmiştir" denildi.



İlhami Koç kimdir?

 

1963 yılında Malatya’da doğan İlhami Koç, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1986 yılında İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başlayan Sayın Koç 1994 yılında Menkul Kıymetler Bölümü Müdür Yardımcılığına, 1997 yılında İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de Sermaye Piyasaları ve Portföy Yönetiminden sorumlu Birim Müdürlüğüne, 1999 yılında aynı kurumda Genel Müdür Yardımcılığına, 2001 yılında İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’de Genel Müdürlüğe, 2002 yılında İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de Genel Müdürlüğe atanmıştır. 30 Ocak 2013 tarihinde İş Bankası’nda Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Şirket Haberleri
Yorumlar