Anel Telekom satış süreci neticesiz kaldı

Anel Telekom hisselerinin tamamının, Acredo Technology BV'ye satışı süreci neticesiz kaldı... Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisselerinin tamamının, Acredo Technology BV'ye satışı süreci, neticesiz kaldı. Anel Telekomünikasyon ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisselerinin tamamının, Acredo Technology BV'ye...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisselerinin tamamının, Acredo Technology BV'ye satışı süreci, neticesiz kaldı.

   


Anel Telekomünikasyon ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:


Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisselerinin tamamının, Acredo Technology BV'ye satışı konusunda alıcı taraf ile devam eden müzakereler, 11/8/2016 tarihinde sonuçlanmış ve 14.01.2016 tarihli hisse devir sözleşmesi hükümleri üzerinde yapılacak  güncellemeler ve bu kapsamda yerine getirilmesi gereken şartlar konusunda mutabık kalınmıştır. Söz konusu mutabakat çerçevesinde belirlenen şartların yerine getirilebilmesi amacıyla, Acredo Technology BV, 20/09/2016, 20/10/2016 tarihlerinde şirketimizden yazılı olarak  ilave süre taleplerinde bulunmuş, bu talepler yönetim kurulumuzca uygun mütalaa edilerek, ek süreler tanınmıştır. Bu gelişmeler aynı tarihli KAP açıklamaları kamuoyu ile paylaşılmıştır.

En son, 20/10/2016 tarihinde yapılan KAP açıklaması ile talepleri doğrultusunda Acredo Technology BV' ye gereken şartları yerine getirmesi amacıyla 30/11/2016 tarihine kadar ilave süre tanındığı kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Acredo BV tarafından 30/11/2016 tarihi itibariyle şirketimize gönderilen yazı da, gelişmekte olan ülkelerin kurlarındaki ve borsalarındaki gelişmelerden söz edilmekte, "Bu gelişmelerin ışığında Şirketimiz Yönetim Kurulu, 30 Kasım 2016 tarihinde aldığı karar ile yeni bir hisse devir sözleşmesi imzalamaktan vazgeçmiş ve satın alma sürecini sonlandırmaya karar vermiştir." denilmektedir. Acredo Technology BV' nin bu bildirimi neticesinde şirketimiz aktifinde bulunan Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisselerinin tamamının, Acredo Technology BV'ye satışı süreci, neticesiz kalmıştır.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar