Anne-oğul yapım şirketi kurdu

Yönetmen Nilgün Sağyaşar, oğlu Burak’ı da yanına alarak film şirketi kurdu. Bu ayın başında kurulan şirketin adı Bi Yapım.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

BORSAMATİK.COM/ÖZEL HABER-ALİ YILMAZ


Bİ Yapım Prodüksiyon ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş. adı verilen şirketin İstanbul Ticaret Odası’na kaydı 1 Aralık günü yapıldı.


50 bin TL sermayeli şirketin yönetiminde Burak Sağyaşar, Nilgün Sağyaşar ve Ayşe Fisun Medran yer aldı.


Şirketin faaliyet konusu için ise “Yurt içi ve yurt dışında her türlü sinema filmleri,  televizyon filmleri,  eğitici filmler,  dizi film, belgeseller,  tanıtım ve reklam filmleri, spor ve eğlence programları, yarışma programları ve her türlü televizyon programları ile ilgili prodüksiyonlar yapar veya yaptırır, alır, satar,   çoğaltır,  yayınlatır,  dağıtır, aracılık eder,  ithal ve ihraç eder, bunlarla ilgili kampanyalar düzenler, baskılı çalışmalar yapar, sponsorluk faaliyetinde bulunur, konusu ile ilgili danışmanlık yapar, ilgili kuruluş veya şahıslarla her türlü anlaşmalar yapar. Faaliyet konusu ile ilgili film ve fotoğraf stüdyoları, sinema salonları, platolar,  çekim stüdyoları ve ilgili birimleri kurar, işletir, alır, satar, kiralar, kiraya verir, devreder ve bunların ürünlerinin ve kendilerinin pazarlamasını yapar, ithal ve ihraç eder.  Faaliyet konusu ile ilgili olarak; kurgu cihazları, kamera, monitör, montaj seti, seslendirme cihazları, ışık sistemleri, stüdyo laboratuar ve bu gibi teknik işlem üniteleri ile ilgili araçları ve sarf malzemelerini alıp, satmak, ithal ve ihraç etmek, kiralamak, kurmak” olarak belirlendi.


1987 doğumlu olan Burak Sağyaşar, Küçük Kadınlar, Karadağlar, Sudan Bıkmış Balıklar gibi bir çok dizi filminde oyunculuk yapmıştı.

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar