ASELSAN ile Otokar arasında sözleşme imzalandı

ASELSAN ile Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi AŞ arasında "İç Güvenlik Kuvvetlerinin" ihtiyacı kapsamında, SARP uzaktan komutalı silah sistemi tedarikine yönelik sözleşme imzalandı

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

ASELSAN ile Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi AŞ arasında "İç Güvenlik Kuvvetlerinin" ihtiyacı kapsamında, SARP uzaktan komutalı silah sistemi tedarikine yönelik olarak toplam bedeli 35 milyon 640 bin euro tutarında sözleşme imzalandığı duyuruldu.


ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında, "Şirketimiz ile Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi AŞ arasında "İç Güvenlik Kuvvetlerinin' ihtiyacı kapsamında, SARP uzaktan komutalı silah sistemi tedarikine yönelik olarak dün, toplam bedeli 35 milyon 640 bin avro tutarında bir sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme kapsamında teslimatlar 2017 ilk çeyreğinde tamamlanacaktır." bilgilerine yer verildi. 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar