Aselsan tekrar işlem görmeye başlıyor

İkincil halka arz nedeniyle 22 Mayıs'tan bu yana hisse sırası kapalı olan Aselsan, halka arz işleminin tamamlanmasıyla birlikte tekrar işlem görmeye başlıyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Aselsan'ın halka arzı başarıyla tamamlandı ve tekrardan Borsa İstanbul'da işleme açılıyor. Şirketin ikincil halka arzında payların tamamının takas işlemleri gerçekleşmesinden dolayı hisse tekrardan Borsa İstanbul'da işlem görecek. 

 

Borsa İstanbul'dan KAP'a şu açıklama yapıldı:

 

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ASELS.E) işlem sırası, Borsamızın 22/05/2018 tarihli ve 684994 sayılı Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) duyurusunda da belirtildiği üzere, 05/06/2018 tarihinde gerçekleştirilen Toptan Alış Satış işleminin takasının tamamlandığının KAP'ta açıklanmış olması nedeniyle, 07/06/2018 tarihinden itibaren yeniden işleme açılacaktır.

 

ASELS.E işlem sırasında baz fiyat 23,60 TL (22/05/2018 tarihli kapanış fiyatıdır) ve +/-%20 fiyat marjı uygulanarak tespit edilen alt – üst fiyat limitleri 18,88 TL ve 28,32 TL olacaktır.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar