ASELSAN'dan 45.2 milyon dolarlık sözleşme

ASELSAN ile Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. arasında 45.2 milyon dolarlık sözleşme imzalandı. ASELSAN ile Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. arasında Güdüm Kiti tedariği ile ilgili olarak 45.2 milyon dolarlık sözleşme imzalandı. ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından KAP'a yapılan diğer açıklama şu şekilde; ASELSAN ile Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. arasında Anayurt...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

ASELSAN ile Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. arasında Güdüm Kiti tedariği ile ilgili olarak 45.2 milyon dolarlık sözleşme imzalandı.


ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından KAP'a yapılan diğer açıklama şu şekilde;


ASELSAN ile Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. arasında Anayurt Güvenliğine Yönelik Özel Maksatlı Teçhizat ve Hizmet Alımı Projesi kapsamında Güdüm Kiti tedariği ile ilgili olarak toplam bedeli 45.224.775,- ABD Doları tutarında sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2017-2018 yıllarında tamamlanacaktır.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar