Audi'nin servis birincisi o ilden çıktı

Alman otomobil markası Audi'nin Türkiye'deki bayileri arasında düzenlediği yarışmanın galibi Kayseri'den çıktı. Kayseri'de Audi, Volkswagen ve Seat markalarıyla hizmet veren Aykan Audi AG tarafından 2005 yılından beri düzenlenen Audi Twin Cup ödülünü kazandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Kayseri'de Audi, Volkswagen ve Seat markalarıyla hizmet veren Aykan Audi AG tarafından 2005 yılından beri düzenlenen Audi Twin Cup ödülünü kazandı.

Bayiler arası yarışma

Aykan Kayseri, Audi AG tarafından, 2005 yılından beri düzenlenen ve otomobil teknolojileri alanında büyük bir rekabete sahne olan Audi Twin Cup'ta Türkiye birincisi oldu. Audi'nin Türkiye'deki tüm yetkili bayileri arasında düzenlenen yarışmada, tüm Audi Servis ekiplerinin servis ve teknik becerileri bir arada ölçüldü.

Her yıl farklı bir ülkede düzenlenen ve asıl amacı Audi'nin satış sonrası hizmetler alanında görev alan personelini tüm işleyişe hakim olması yönünde motive eden Audi Twin Cup'a Aykan Kayseri, 3 kişi atölye, 3 kişi ön büro 1 kişi de takım lideri olmak üzere 7 kişilik ekiple katıldı.

Parçaları gözü kapalı tanımaya çalıştılar


Twin Cup'a katılan ekiplere, 3 büyük ekranda, rutin Audi Satış sonrası hizmet eğitimlerinde gösterilen bilgilerden tarihi Audi tanıma projeleri gösterildi ve bunlar hakkında sorular soruldu. Atölye ekipleri ise arıza çözümleriyle ilgili uygulamalı olarak sınava tabi tutuldu. Tiyatro sanatçılarının farklı karakterlere bürünerek müşteriymiş gibi gelerek stres yönetimi ve iş çözme gibi detaylarla puan verdiği yarışmada, yedek parça ekipleri ise gözleri kapalı bir şekilde parçaları tanımaya çalıştı.

Aykan Kayseri, tüm aşamaları birincilikle geçti.

Kaynak: Sondakika

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar