Aygaz, SPK'ya başvuruda bulundu

Aygaz, borçlanma aracı ihracı için SPK'ya başvuruda bulunduğunu açıkladı. İhraç işleminde aracı kurum olarak Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'ye karar verildiği bildirildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Aygaz A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklama şu şekilde;



Yönetim Kurulumuzun 16.02.2015 tarihli kararıyla, Şirket Esas Sözleşme'sinin 7. Maddesinde yer alan yetkiye istinaden, Şirketimizin; 300.000.000 TL (üçyüz milyon Türk Lirası) tutara kadar, 3 yıl vadeyi aşmayacak şekilde, bir veya birden fazla defada ve yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara ve/veya tahsisli olarak satılmak üzere borçlanma aracı ihraç etmesine karar verilmiş olup, bu kapsamda; İhraç işleminde Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin aracı kurum olarak kullanılmasına karar verilmiş ve ihraç edilecek tahvillere ilişkin ihraç belgesinin onaylanması amacıyla T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştur. 


İş bu açıklamamızın İngilizce çevirisi aşağıda yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar