Aynes’e FETÖ tutuklaması

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın FETÖ soruşturması kapsamında Aynes Gıda’ya operasyon yapıldı. Şirketin sahibi Nevzat Serin gözaltına alındı

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/ PDY) yönelik operasyonda, aralarında Aynes Gıda Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Serin ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.



Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Acıpayam ilçesindeki Aynes Gıda Sanayi Ticaret A.Ş.'ye operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Serin, Başkan Yardımcısı Ayhan Batur ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Özkan' da gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde de arama yapıldı. Avrupa Birliği'ne süt ihracatı yapan, Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullarda süt dağıtımı projesi kapsamında ihaleyi alarak bazı bölgelerdeki okullar için süt üretimi gerçekleştiren şirkete, bir yıl önce iflas ertelemesi talebi üzerine denetçi kayyum atanmıştı.



(Sabah)

Kategoriler Ekonomi
Yorumlar