Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a, koltuk için hazır ol!

Aziz Yıldırım, Ali Koç’a mahkeme bittikten sonra görevinden ayrılacağını bildirerek, “Ekibini kur, başkan ol” dediği öğrenildi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, 3 Temmuz sürecinde sarı-lacivertli camiaya liderlik yapan ve büyük takdir toplayan yönetim kurulu eski üyesi Ali Koç’a sürpriz bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, 3 Temmuz sürecinde sarı-lacivertli camiaya liderlik yapan ve büyük takdir toplayan yönetim kurulu eski üyesi Ali Koç’a sürpriz bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı.


"EKİBİNİ KUR"



Yıldırım’ın görevini Koç’a teslim etmek istediği ve bu önerisini kendisiyle paylaştığı belirlendi. Aziz Yıldırım’ın kısa süre önce Ali Koç’la yaptığı görüşmede, “Ekibini kur, başkan ol” dediği öğrenildi.


Mahkeme süreci bittikten sonra görevinden ayrılacağını ilk olarak Koç’a söyleyen Yıldırım, sarı-lacivertli kulüpte başkanlık yapmaya sıcak bakan ünlü işadamından çalışmalarına başlamasını da istedi.


MAHKEME SÜRECİ 1 YIL SÜREBİLİR



Bu arada dün düzenlediği basın toplantısında mahkeme nihai kararını verdikten sonra görevinden ayrılacağını açıklayan Aziz Yıldırım’ın seçimi kazanması halinde yaklaşık 1 yıl daha koltukta oturması bekleniyor. Mahkeme sürecinin 5-6 ay daha devam etmesi öngörülürken olası bir Yargıtay süreci eklendiğinde bu sürenin 1 yılı bulabileceği iddia ediliyor.


Aziz Yıldırım kendisinden sonra Ali Koç’un koltuğa oturmasını arzuluyor.

Kategoriler Gündem
Yorumlar