Bağfaş 11 milyon 350 bin dolarlık ihale kazandı

Bağfaş, Pankobirlik Sınırlı Sorumlu Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği tarafından açılan ihaleyi kazandı. Bağfaş, Pankobirlik Sınırlı Sorumlu Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği tarafından açılan 11 milyon 350 bin dolarlık gübre ihalesini kazandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Bağfaş, Pankobirlik Sınırlı Sorumlu Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği tarafından açılan 11 milyon 350 bin dolarlık gübre ihalesini kazandı. Gübre sevkiyatları Ocak ayında başlanılarak Nisan ayında tamamlanacak



Bağfaş Bandırma Gubre Fabrikaları A.Ş. tarafından yapılan KAP açıklamasında,"Pankobirlik Sınırlı Sorumlu Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği tarafından, 2017 üretim yılı ihtiyacı gübre alımları için açılan ihale sonucunda toplam KDV hariç 11.350.000 USD tutarında 23.500 ton AS ve 22.000 ton Kompoze NPK 13.24.12+10So3+2Mg+1Zn gübresinin Şirketimize ihale edildiği dün (12.01.2017) Şirketimize bildirilmiştir. Sevkiyatlara Ocak ayında başlanılarak Nisan ayında tamamlanacaktır" denildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar