BAGFAŞ'a 3,7 milyon dolarlık ihracat siparişi

BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabrikaları AŞ, çeşitli Avrupa ülkelerine ihraç edilmek üzere 3,7 milyon dolarlık sipariş aldığını bildirdi. BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabrikaları AŞ, çeşitli Avrupa ülkelerine ihraç edilmek üzere 3,7 milyon dolarlık sipariş aldığını ve söz konusu sevkiyatların şubat ayında tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabrikaları AŞ, çeşitli Avrupa ülkelerine ihraç edilmek üzere 3,7 milyon dolarlık sipariş aldığını ve söz konusu sevkiyatların şubat ayında tamamlanmasının planlandığını bildirdi.


BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabrikaları AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamasında, "Çeşitli Avrupa ülkelerine ihraç edilmek üzere Dreymoor ve Keytrade firmalarından sırasıyla 4.000 ton NP 20.20 Kompoze, 8.000 ton CAN ve 4.000 ton DAP gübre siparişi alınmıştır. Siparişlerin toplam tutarı 3,7 milyon USD olup, sevkiyatların Şubat ayında tamamlanması planlanmaktadır. Ödemeler mal mukabilidir" ifadeleri kullanıldı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar