Barış Falay hangi diziye transfer oldu?

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Paramparça kadrosuna yeni bir transfer yapıldı. Medcezir dizisinde Selim Serez karakteri ile tanınan Barış Falay, Paramparça dizisi kadrosuna dahil oldu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Geçtiğimiz sezonunun en çok konuşulan dizisi Paramparça ekibine, aynı kanalda yayınlanan ve final yaparak biten Medcezir dizisinden bomba bir isim transfer gerçekleşti. Ekranların karizmatik ismi, "Ezel", "Al Yazmalım" ve "Medcezir" gibi yapımlarda rol alan Barış Falay, Paramparça yeni sezon kadrosuna dahil oldu. Sabırsızlıkla beklenen diziye Medcezir'deki performansıyla hafızalara kazınan Barış Falay'ın da dahil olması, Paramparça yeni sezonuna dair merakı iyice arttırdı.


DİLARA'NIN GEÇMİŞİNDEN GELEN İSİM


Geçtiğimiz sezonun olay dizisi Medcezir'de yoksul bir aileden gelip çalışkanlığı ve azmiyle hayatı değişen, başarılı bir avukat, iyi bir aile babasını canlandıran Barış Falay'ın Paramparça dizisinde Dilara (Ebru Özkan) karakterinin geçmişinden gelen bir karaktere hayat vereceği iddia edilirken çekimlerin Ağustos sonu veya Eylül başı gibi başlaması planlanıyor.


 PARAMPARÇA YENİ SEZON TÜYOLARI


Usta Gazeteci Mesut Yar, Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Paramparça'nın yeni sezonu hakkındaki öngörülerine köşesinde yer vermişti. İşte Mesut Yar'ın fenomen dizi Paramparça yeni sezonuna dair öngörüsü: "Hiç uzatmayalım. Paramparça dizisi sezon finalinde adının hakkını verdi. Tatile giderken Türk TV tarihinde tüm sezon finallerinde kullanılmış klişelerin hepsini toplayarak bize seri bir "hadi canım" çektirdi... Öncelikle gelecek sezonun konusu belli oldu. Cihan'ı oyun dışına iterek Dilara'nın parasına konmak isteyen bir gizli düşman var. Gizli ama güçlü de. Hikayenin damarlarına kadar sızmış. Belli ki gelecek sezon Cihan ve Gülseren'in işi zor. Biri canıyla diğeri çocuklarla filan uğraşıp duracak. Bunu koyun bir kenara."


Kategoriler Gündem
Yorumlar