Beşiktaş hisseleri Lyon ile düşüşe geçti

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa ligi çeyrek finalinde Fransa'nın Olympique Lyon takımıyla eşleşmesinin ardından borsadaki hisseleri düşüşe geçti. Dün akşam, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 4-1 yenerek çeyrek finale yükselen Beşiktaş'ın Borsa İstanbul'da işlem gören hisseleri güne yükselişle başladı ve 5,80 TL'ye kadar çıktı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Dün akşam, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 4-1 yenerek çeyrek finale yükselen Beşiktaş'ın Borsa İstanbul'da işlem gören hisseleri güne yükselişle başladı ve 5,80 TL'ye kadar çıktı.


Saat 15.00'teki kura çekiminden önce 5,65 seviyelerinde dengelenen Beşiktaş hisseleri, çeyrek finalde rakibin Fransa'nın Olympique Lyon takımı olmasının ardından hızla düşüşe geçti ve 5,52 TL'ye kadar geriledi.


Beşiktaş hisseleri saat 15.40 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 2,3 değer kaybıyla 5,57 TL seviyelerinden işlem görüyor.


Borsa İstanbul'da işlem gören diğer spor şirketleri de sınırlı da olsa düşüş eğiliminde hareket ediyor. Şu dakikalarda Galatasaray hisseleri yüzde 0,8, Fenerbahçe hisseleri yüzde 0,6 ve Trabzonspor hisseleri de yüzde 0,4 değer kaybıyla işlem görüyor. 


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar