Beşiktaş hisselerine Napoli dopingi!

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği galibiyet hisselerde doping etkisi yarattı... Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü maçında deplasmanda Napoli'yi 3-2 mağlup etmesi hisseler üzerinde doping etkisi yarattı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü maçında deplasmanda Napoli'yi 3-2 mağlup etmesi hisseler üzerinde doping etkisi yarattı. 


Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ hisselerinin fiyatı, dün akşam Beşiktaş futbol takımının Şampiyonlar Ligi grup maçında Napoli'yi mağlup etmesinin ardından bugün güne hızlı yükselişle başladı. Güne yüzde 6,5 değer kazanarak 4,55 TL'den başlayan Beşiktaş hisselerinin fiyatı, en yüksek 4,59 TL'yi gördü ve saat 10.00 itibarıyla 4,50 TL seviyesinde dengelendi. 


Beşiktaş Futbol AŞ'nin toplam piyasa değeri Napoli galibiyetiyle bir günde yaklaşık 60 milyon lira artarak 1 milyar 82 milyon liraya ulaştı.


Beşiktaş, bu galibiyetiyle grupta 5 puanla ikinci sırada yer aldı.  Grupta oynanan diğer maçta ise Benfica deplasmanda Dinamo Kiev'i 2-0'lık skorla geçti. Napoli'nin 6 puanla lider olduğu B Grubu'nda Beşiktaş 5 puana, Benfica ise 4 puana yükseldi. Son sıradaki Kiev'in ise 1 puanı bulunuyor.


Şampiyonlar Ligi'nde galibiyetler 1,5 milyon euro ile ödüllendiriliyor. (BusinessHT)

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Ekonomi
Yorumlar