Beyaz Show konukları Medcezir dizisi oyuncuları

Sempatik sunucu Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'da bu akşam Medcezir ekibini ağırlıyor. Heyecanla beklenen Beyaz Show yeni bölümünde Medcezir dizisinin başrol oyuncuları; Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Taner Ölmez ve Hazar Ergüçlü konuk olacak.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün üstlendiği ve her cuma ekrana gelen Beyaz Show'da Medcezir rüzgarı esecek. Final yapmaya hazırlanan Medcezir dizisinin başrol oyuncularından; Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Taner Ölmez ve Hazar Ergüçlü cuma günü yayınlanacak Beyaz Show'a konuk olacak. Sempatikliği ve güler yüzü ile yıllardır ekranlarda izleyiciye ışık saçan sunucu Beyazıt Öztürk'ün Medcezir finaliyle ilgili tüyo alıp alamayacağı ise büyük bir merakla bekleniyor. Uykusu kaçanları, haftayı yorgun geçirenleri eğlendiren Beyaz Show yeni bölümüyle bu akşam saat 23.15'de Kanal D ekranlarında olacak.


MEDCEZİR FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU!


Ekranların fenomen dizisi Medcezir final tarihi belli oldu. İki sezondur gençlerin sevgilisi olmayı başaran Medcezir'de sona gelindiğini Ece Yörenç, Twitter hesabından açıkladı. Ardından yayınlanan Medcezir final fragmanları ile veda zamanı geldiği duyuruldu. Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Barış Falay gibi başarılı isimlerin yer aldığı Medcezir, 12 Haziran Cuma günü 77. bölümüyle ekran macerasına nokta koyacak. Star Tv'nin izlenme rekoru kıran dizisi Medcezir'den kötü haber geldi.


The O.C dizisinden uyarlanarak 2013 yılında Star TV'de ekrana gelmeye başlayan; hikayesi, karakterleri ve prodüksiyonuyla fenomen olan dizi Türk dizi tarihinin unutulmaz yapımları arasındaki yerini aldı.

Kategoriler Gündem
Yorumlar