Bimeks sendikasyon kredisi için Körfez'e yöneldi

Bimeks, Körfez Ülkeleri'nden 75 milyon dolara kadar sendikasyon sağlamak için görüşmeler yapacak... Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş., Körfez Ülkeleri'nden 75 milyon dolara kadar sendikasyon sağlamak için görüşmeler yapacak. Bimeks'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada,"Şirketimiz Yönetim Kurulu, GCC ( Körfez) Ülkeleri'nden bankaların katılımıyla, 75,000,000 ABD Doları'na kadar, 5 yıl vadeli bir sendikasyon işlemi ile...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş., Körfez Ülkeleri'nden 75 milyon dolara kadar sendikasyon sağlamak için görüşmeler yapacak.



Bimeks'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada, "Şirketimiz Yönetim Kurulu, GCC ( Körfez) Ülkeleri'nden bankaların katılımıyla, 75,000,000 ABD Doları'na kadar, 5 yıl vadeli bir sendikasyon işlemi ile alakalı görüşmeler yapmaya ve sonuçlandırmaya İcra Kurulu Üyeleri Ahmet Karslıoğlu ve Mustafa Selçuk'un görevlendirilmesine karar vermiştir" denildi.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar