Bir şirketin bedelli sermaye artırımına onay - 27 Kasım 2015

SPK, Carrefoursa'nın bedelli sermaye artırımını onayladı. SPK'nın haftalık bülteni yayımlandı. Bültende yer alan bilgiye SPK,Carrefoursa'nın 113.421.624,57 TL olan mevcut sermayesini 417.678 TL bedelli olarak artırarak 113.839.302,57 TL'ye çıkarmasına onay verdi. Bültende şu açıklamalara yer verildi: Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. tarafından Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Kiler) ile Kiler...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

SPK'nın haftalık bülteni yayımlandı. Bültende yer alan bilgiye SPK, Carrefoursa'nın 113.421.624,57 TL olan mevcut sermayesini 417.678 TL bedelli olarak artırarak 113.839.302,57 TL'ye çıkarmasına onay verdi. 



Bültende şu açıklamalara yer verildi: 


Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. tarafından Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Kiler) ile Kiler Ankara Mağazacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin aktif ve pasifinin bir bütün halinde devralınması suretiyle kolaylaştırılmış usulde gerçekleştirilecek birleşme işlemi kapsamında yapılacak olan sermaye artırımı tutarı, Kiler ortaklarının sahip olduğu satma hakkının kullanılıp kullanılmamasına göre değişebilecektir.



Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş.’nin (Carrefoursa) ilgili mevzuat hükümleri uyarınca, doğrudan ve dolaylı olarak sermayesinin %97,27’sine sahip olduğu Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Kiler) ile Kiler Ankara Mağazacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi devralması suretiyle gerçekleştireceği kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemine ilişkin olarak hazırlanan duyuru metnine Kurulumuzca onay verilmesi talebinin, ayrılma akçesi hakkı fiyatının Carrefoursa’nın Kiler paylarına yönelik olarak gerçekleştirdiği pay alım teklifinde de pay alım teklifi fiyatı olarak uygulanan fiyat olan 1 TL nominal değerli bir Kiler payı için 3,77 TL olarak uygulanması suretiyle olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar