BonusFlaş uygulamasına rekor indirme

Bonus müşterilerinin hayatını kolaylaştıran "BonusFlaş uygulaması", kullanıma sunulduğu 2 haftalık sürede, 300 bin kişi tarafından indirildi. Garanti Bankası'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, iOS ve Android işletim sistemine sahip cep telefonlarında kullanılabilen uygulama, kampanya takibi, kart bilgileri sorgulama, limit artırım talebi, borç ödeme ve mobil ödeme gibi işlemleri tek bir platform üzerinde toplayan içeriği, hızlı ve...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Garanti Bankası'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, iOS ve Android işletim sistemine sahip cep telefonlarında kullanılabilen uygulama, kampanya takibi, kart bilgileri sorgulama, limit artırım talebi, borç ödeme ve mobil ödeme gibi işlemleri tek bir platform üzerinde toplayan içeriği, hızlı ve pratik kullanım özellikleriyle kısa sürede müşterilerin büyük beğenisini kazandı. Alanında bir ilk olan uygulama, 300 bin kişi tarafından indirilerek bu konuda bir rekora da imza attı.


Uygulama sayesinde kullanıcılar, sahip oldukları tüm Garanti banka ve kredi kartlarını aynı platformda kolaylıkla kontrol etme imkanı buluyor.


Kredi kartıyla yapılan hemen tüm işlemleri sunan, kullanıcılara hız ve kolaylık sağlayan uygulama aynı zamanda, harcama alışkanlıklarını analiz ederek, müşteriler için en uygun kampanyaları öneriyor.


Kullanıcılar tercih ettikleri kampanyaya tek bir dokunuşla katılabiliyor, güncel harcama, kalan limit, kazanılan bonus gibi bilgileri anlık takip edebiliyor. BonusFlaş uygulaması yüklü Garanti Bankası kart kullanıcıları, internet alışverişlerinde cep telefonları üzerinden sadece şifre girerek alışveriş yapabiliyor. Ayrıca, belirli özelliklere sahip cep telefonu kullanıcıları, temassız POS özelliği olan üye işyerlerinde, kartlarını cüzdanlarından çıkarmaya gerek olmadan, cep telefonlarıyla ödemelerini gerçekleştirebiliyor.


Genç: "Müşteriler en çok kampanyalardan yararlandı"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı ve Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Onur Genç, uygulamanın çok kısa sürede gördüğü büyük ilgiden mutluluk duyduklarını belirtti.


Genç, "Banka olarak, '1 yılda 1 milyon kullanıcı' gibi bir hedefle tanıtımını yaptığımız BonusFlaş'ın, sadece 2 haftada 300 bin kullanıcıya ulaşması, teknolojiyi müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için kullanma misyonuyla hareket eden bizleri çok gururlandırdı. BonusFlaş ile sadece kart şifresi kullanılarak güvenli bir şekilde tüm işlemlerin yapılabilmesi müşterilerimizden özellikle beğeni topladı" ifadelerini kullandı.


Müşterilerinin, uygulama içerisinde en çok kampanya katılım, sevdikleri markaların kampanyalarından haberdar olma ve kart harcamalarını görüntüleme fonksiyonunu kullanmayı tercih ettiği bilgisini veren Genç, daha şimdiden on binlerce BonusFlaş kullanıcısının kendilerine sunulan bonus, nakit indirim ve ek taksit imkanından faydalandığını ve kartlarının kontrolünü tamamen eline aldığını aktardı.


Genç, "Türkiye'nin en sevilen ve en çok kazandıran kredi kartı Bonus'un ayrıcalıklarını cep telefonlarına taşıyan BonusFlaş'ın, rekor düzeyde kullanım sayısıyla tüm akıllı cihazların vazgeçilmez uygulamalarından biri haline geleceğine ve her zaman olduğu gibi sektöre yön vereceğine inanıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar