Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı

İş Yatırım’ın ihraç ettiği 8 adet DAX Varantı 4 Aralık 2015 itibariyle Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Sermaye Piyasalarının öncü ve lider kuruluşu İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin ihraç ettiği DAX Varantları ile Borsa İstanbul’da DAX endeksi üzerine beklentisi olan yatırımcılar kolaylıkla yatırım yapabilecekler. Dar alım satım fiyat makası, piyasa yapıcı tarafından sağlanan yüksek likidite ve kaldıraç DAX...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Sermaye Piyasalarının öncü ve lider kuruluşu İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin ihraç ettiği DAX Varantları ile Borsa İstanbul’da DAX endeksi üzerine beklentisi olan yatırımcılar kolaylıkla yatırım yapabilecekler. Dar alım satım fiyat makası, piyasa yapıcı tarafından sağlanan yüksek likidite ve kaldıraç DAX Varantlarının yatırımcılar için önemli bir yatırım aracı olmasını sağlıyor. 



İş Yatırım Hazine ve Portföy Yönetimi Müdür Yardımcısı Serhat Devecioğlu “Sermaye piyasasında işlem yapan global ve yerel yatırımcıların yakından takip ettiği DAX endeksi, Türkiye’de de günbegün popülaritesini artırıyor. İş Yatırım olarak yatırımcıların her türlü ihtiyacı ve isteğini karşılamak adına 2015 Aralık ayıyla birlikte DAX varantlarını ihraç etmenin gururunu yaşıyoruz. İş Yatırım böylelikle, 2015 yılı içerisinde gerçekleştirdiği Petrol ve Düello varantlarının ardından DAX varantlarını da yatırımcına sunarak yenilikçi yapısını bir adım daha ileri götürüyor.” dedi.


İş Yatırım, Kasım 2010’da yatırım kuruluşu varantlarının Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlaması ile varantları yatırımcılara sunan ilk Türk yatırım kuruluşu olmuştur. 5 yılda endeks, pay, altın, döviz, düello ve petrol gibi dayanak varlıklar üzerine 2562 adet İş Varant ihraç eden İş Yatırım, 4 Ararlık 2015 itibariyle piyasada işlem gören 386 adet İş Varant ile piyasada öncü konumdadır. İş Varantlar sayesinde bireysel yatırımcılara düşük maliyetlerle kaldıraçlı işlem yapma fırsatı sağlayan İş Yatırım, varantlar hakkında bilgi almak isteyen tüm yatırımcılara açık olan 0212 350 23 00 numaralı İş Varant Destek hattı, İş Varant Akademi’nin düzenli online eğitimleri ve www.isvarant.com adresindeki web sitesi ile sürekli bilgi akışı sağlamaktadır.



Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar