Borsa İstanbul'dan girişimcilik konferansı

Borsa İstanbul, dünyanın önde gelen üniversitelerinden California Üniversitesi, Berkeley ile ortaklaşa "Girişimcilik Yoluyla Köprüler Kurmak: Girişimcilikte Yükselen Ülke Türkiye'ye Bölgesel ve Küresel Bakış" adlı bir konferans gerçekleştirecek.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, girişimcilik ekosisteminin gelişmesi, bu yolla girişimci ve bunlara yatırım yapan melek yatırımcı sayısının artırılması, ekosistemin büyütülmesi, istihdam ve inovasyon sağlamaya yönelik çalışmaları destekleyen borsa, California Üniversitesi, Berkeley ile ortaklaşa uluslararası bir konferansa imza atıyor.


Raffles İstanbul Zorlu Center'de 23 Ekim Perşembe günü verilecek "Girişimcilik Yoluyla Köprüler Kurmak: Girişimcilikte Yükselen Ülke Türkiye'ye Bölgesel ve Küresel Bakış" adlı konferansa, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın da katılması bekleniyor. 


Açılış oturumunda Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, California Üniversitesi, Berkeley Orta Doğu'da Girişimcilik ve Kalkınma Programı Danışma Kurulu Üyesi İbrahim Turhan, California Üniversitesi, Berkeley Rektör Yardımcısı Prof. Robert Price, California Üniversitesi ile Berkeley Girişimcilik ve Kalkınma Programı Direktörü Prof. Dariush Zahedi yer alacak. Konferansın konuk konuşmacıları ise Silver Lake Partners Kurucu Ortağı Glenn Hutchins, PayPal Genel Müdürü Rupert Keeley ve Küresel Girişim Sermayedarı Kamran Elahian olacak.




Kaynak: AA

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar