Borsada bir şirkete sürekli men

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri (ECYAP) borsada işlem görmekten sürekli men edildi. Borsa İstanbul A.Ş. Ulusal Pazarda işlem gören Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ortaklıktan çıkarma ve satma hakları tebliği sürecini tamamladığından Yönetim Kurulu kararı gereği borsada işlem görmekten sürekli men edildiğini açıkladı. Borsa İstanbul A.Ş. tarafından KAP'a yapılan bildirimde aşağıdaki bilgilere yer verildi; 17/04/2015...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Borsa İstanbul A.Ş. Ulusal Pazarda işlem gören Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ortaklıktan çıkarma ve satma hakları tebliği sürecini tamamladığından Yönetim Kurulu kararı gereği borsada işlem görmekten sürekli men edildiğini açıkladı.

Borsa İstanbul A.Ş. tarafından KAP'a yapılan bildirimde aşağıdaki bilgilere yer verildi;

17/04/2015 tarihli Borsamız duyurusunda belirtildiği üzere, payları Borsamız Ulusal Pazar'da işlem gören Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Şirket) nin 12/11/2014 tarihli ve II-27.2 sayılı Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği  kapsamındaki Merkezi Kayıt Kuruluşu süreci  27/04/2015 tarihinde tamamlandığından, 07/08/2014 tarihli Borsamız Yönetim Kurulu kararı gereği  Şirket payları  28/04/2015 tarihinden itibaren Borsa kotundan çıkarılarak işlem görmekten sürekli men edilecektir.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar