Bu BMW sınırlı sayıda

BMW’nin M4 Coupe olarak tanımladığı M4 GTS'in, agresif aerodinamik gövde kitiyle satışa sunulması planlanıyor. BMW’nin sürüş potansiyeli en üst düzey olan M4 Coupe olarak tanımladığı M4 GTS'in, agresif aerodinamik gövde kitiyle satışa sunulması planlanıyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

BMW’nin sürüş potansiyeli en üst düzey olan M4 Coupe olarak tanımladığı M4 GTS'in, agresif aerodinamik gövde kitiyle satışa sunulması planlanıyor.



Yepyeni bir kaput ve ayarlanabilen karbon arka kanat bu gövde kitiyle sunulan öğelerin başında gelirken, karbon fiber difüzör ve titanyum egzoz sistemi öne çıkıyor. Ayrıca Michelin Pilot Sport Cup 2 lastiklerle donatılmış hafif alaşım M jantlar da otomobilin karakterine vurgu yapıyor.




İç mekanda ise standart M4’te de yer alan Alkantara kaplı spor direksiyon simidi ve karbon fiber parçaların kullanıldığı koltuklar sunuluyor. Üç noktalı emniyet kemeri ve hafifletilmiş orta konsol, elden geçirilmiş kapı süslemeleri standart versiyona göre öne çıkan unsurlardan.




Bu canavarın kaputunun altında ise altı silindirli 3.0 litrelik TwinPower Turbo motor yer alıyor. Toplamda 500 HP güç ve 600 Nm tork üreten bu motor, 7 kademeli M çift kavramalı şanzımanla kombine ediliyor. 0’dan 100 km/s hıza 3.8 saniyede ulaşmayı başaran M4 GTS’in maksimum hızı ise 305 km/s olarak açıklanıyor.


M4 GTS’in fiyatı henüz açıklanmasa da otomobilden 700 adet üretileceği duyuruldu.


Otohaber

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar