"Bu yıl sadece 1 artırım olacağı fikrime bağlıyım"

St. Louis Fed Başkanı Bullard, "Bu yıl sadece 1 artırım olacağı fikrime bağlıyım"dedi. St. Louis Fed Başkanı James Bullard, Fed'in bu yıl sadece bir faiz artırımı yapmaya ihtiyaç duyacağı yönündeki görüşünü devam ettirdiğini söyledi. Bulard, Londra'da gazetecilere yaptığı açıklamada, "Fed'in bu yıl sadece 1 faiz artırımı yapacağı görüşüme şu anda bağlıyım, çünkü bugün elimde olan verilerle yaptığım değerlendirmeler çerçevesinde...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

St. Louis Fed Başkanı James Bullard, Fed'in bu yıl sadece bir faiz artırımı yapmaya ihtiyaç duyacağı yönündeki görüşünü devam ettirdiğini söyledi. 



Bulard, Londra'da gazetecilere yaptığı açıklamada, "Fed'in bu yıl sadece 1 faiz artırımı yapacağı görüşüme şu anda bağlıyım, çünkü bugün elimde olan verilerle yaptığım değerlendirmeler çerçevesinde İngiltere'nin AB'den ayrılma kararının ABd üzerinde gelecek 2 yılda kayda değer etki yapmasını beklemiyorum" diye konuştu.


 

Bullard, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma kararının ABD'ye etkisinin istatistiksel olarak sıfıra yakın olduğunu, bununla birlikte belirsizlikler olduğunu da ifade etti. (Foreks)


Kategoriler Dünya Piyasaları
Yorumlar