Deutsche Bank 3 hissenin fiyatlarını revize etti

Deutsche Bank, Tofaş, Ford Otosan ve Doğuş Otomotiv hisseleri için hedef fiyatlarını revize etti. Deutsche Bank bugün yayınladığı raporda Türk hisse senetleri için hedef fiyatlarını revize etti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Deutsche Bank bugün yayınladığı raporda Türk hisse senetleri için hedef fiyatlarını revize etti. 



Tofaş için 23,50 TL olarak belirlediği hedef fiyatını bugün 27,60 TL'ye yükselten Deutsche Bank, Tofaş için tavsiyesini ‘TUT’tan ‘AL’a yükseltti.



Deutsche Bank, Ford Otosan için hedef fiyatını 40,00 TL’den 40,20 TL’ye yükseltti. Deutsche Bank, Doğuş Otomotiv için hedef fiyatını 12,90 TL’den 11,20 TL’ye indirdi.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar