Deutsche Bank: Fon çıkışı ciddi düzeyde değil

Deutsche Bank/Campelli, "Varlık yönetim biriminden fon çıkışı ciddi düzeyde değil"dedi. Deutsche Bank'ın global varlık yönetim biriminin başkanı Fabrizio Campelli, varlık yönetim bölümünden bir miktar fon çıkışı yaşandığını ancak bu fon çıkışlarının ciddi bir düzeyde olmadığını söyledi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Deutsche Bank'ın global varlık yönetim biriminin başkanı Fabrizio Campelli, varlık yönetim bölümünden bir miktar fon çıkışı yaşandığını ancak bu fon çıkışlarının ciddi bir düzeyde olmadığını söyledi. 

   


Campelli yaptığı açıklamada, "Son haftalarda çıkan haberler nedeniyle bazı fon çıkışları oldu ve endişelerini gidermek için müşterilerle birlikte çalışmaya devam ediyoruz. İçinde bulunulan durumda bazı fon çıkışları olması doğal, ancak bizde kayda değer bir endişe yaratacak bir durum yok" diye konuştu.

     


Haziran ayı sonu itibariyle Deutsche Bank'ın global varlık yönetim müşterilerinin varlıkları 361 milyar euro seviyesinde. Bu paranın yarısından biraz fazlası Alman ve Avrupalı müşterilerin. Asyalı müşterilerin varlıklarının oranı ise yüzde 14 civarında. (Foreks)

Kategoriler Ekonomi
Yorumlar