Eczacıbaşı ABD'li Capintec için görüşmelere başladı

Eczacıbaşı İlaç'ın iştiraki Eczacıbaşı-Monrol Nükleer Ürünler, ABD'de yerleşik Capintec'in satın alınması için görüşmelere başladı. EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar San.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar San. ve Tic. A.Ş. tarafındanKAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi, "Kuruluşumuzun %49,998 oranındaki iştiraki olan ve nükleer tıpta kullanılan radyofarmasotiklerin imalatı, ithalatı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Eczacıbaşı-Monrol Nükleer Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş., %100'üne sahip olduğu Amerika Birleşik Devletleri'nin Delaware eyaletinde kurulu nükleer tıp sektöründe enerji ölçüm cihazları üretimi ve servis hizmeti konusunda faaliyet gösteren Capintec, Inc. adlı şirketin tamamının satılması konusunda görüşmelere başlamıştır.


Bu kapsamda  Eczacıbaşı-Monrol Nükleer Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile alıcılar arasındaki görüşmeler yürütülmekte olup, süreçte kesinlik kazanan hususların oluşması durumunda Başkanlığınıza ve kamuya ilave açıklamalar yapılacaktır" denildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar