Eminiş Ambalaj'dan tahsisli sermaye artırımı

Eminiş Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş, sermayesini tahsisli artırmak için Sermaye Piyasası Kurulu’na başvurduğunu açıkladı. ... Şirket tarafından KAP’a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Şirketimizce, 12.773.031 TL olan sermayemizin, ortağımız Sayın Ömer İsmet Uzunyol'a tahsisli olarak satılmak suretiyle, 4.545.484 TL artırılarak 17.318.515 TL'ye çıkarılması nedeniyle pay ihracı için gerekli izin ve onayları temin etmek...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirket tarafından KAP’a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 


Şirketimizce, 12.773.031 TL olan sermayemizin, ortağımız Sayın Ömer İsmet Uzunyol'a tahsisli olarak satılmak suretiyle, 4.545.484 TL artırılarak 17.318.515 TL'ye çıkarılması nedeniyle pay ihracı için gerekli izin ve onayları temin etmek üzere 22.01.2015 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız. 

Saygılarımızla


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar