Emniyet Genel Müdürlüğü'nde terfi heyacanı

Emniyet Genel Müdürlüğünde yaklaşık 8 bin emniyet mensubu, yazılı sınavın ardından girdiği mülakat dönemini de tamamladı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, komiser yardımcısından 3. sınıf emniyet müdürüne kadar bir üst rütbeye terfi etmek isteyen 7 bin 918 emniyet mensubu, geçen hafta başında iki grup halinde yazılı sınava girdikten sonra perşembe gününden itibaren de sözlü sınava alındı. Emniyet mensupları, Gölbaşı Polis...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, komiser yardımcısından 3. sınıf emniyet müdürüne kadar bir üst rütbeye terfi etmek isteyen 7 bin 918 emniyet mensubu, geçen hafta başında iki grup halinde yazılı sınava girdikten sonra perşembe gününden itibaren de sözlü sınava alındı.


Emniyet mensupları, Gölbaşı Polis Akademisi yerleşkesinde tek tek mülakata tabi tutuldu. Mülakatların ardından, her iki sınavdan aldığı puanın ortalaması 50 olan adaylar için yeni bir dönem başladı.


Hizmet içi eğitim alacaklar


Adaylar, 2-8 Temmuz arasında akıllı sınıflarda interaktif olarak yöneticilikle ilgi hizmet içi eğitim alacak.


Hizmet içi eğitim sonrası 10-12 Temmuz'da yapılacak sınavda da başarılı olan emniyet mensupları arasından bir üst rütbeye terfi ettirilecek olanlar, kurul kararıyla belirlenecek.


(AA)

Kategoriler Gündem
Yorumlar