Facebook ve Instagram neden açılmıyor?

Milyarın üzerinde kullanıcısı bulunan sosyal ağlar Facebook ve Instagram'a erişmekte an itibarıyla sıkıntı yaşanıyor. Peki Facebook ve Instagram'a neden girilemiyor

Abone ol
Abone ol Haberi dinle
Dünya genelinde çok sayıda kullanıcı an itibariyle Facebook ve Instagram’a erişmekte sorun yaşıyor. İki dev sosyal ağa da hem Web, hem de mobil uygulamaları üzerinden erişmek şu an itibariyle mümkün değil.
Engadget’ın Twitter hesabından verilen bilgiye göre, Facebook ve Instagram haricinde Tinder, AIM ve Hipchat uygulamalarına da erişim sağlanamıyor.

Facebook kısa süre önce yeniliklerle alakalı duyurularda bulunmuştu. 
Sesli Mesajı yazma işlevi, Messenger'daki arkadaşlarınıza içerisinde dönüştürülmüş metin bulunan sesli mesajlar göndermenize izin veriyor. Facebook'un mesajlaşma ürünleri başkan yardımcısı David Marcus, yeni işlevin önce birkaç kişiye sunulacağını, testlerin başarılı olması halinde herkese açılacağını söylüyor.
Marcus, Facebook'un işlev hakkındaki planlarını şu sözlerle açıklıyor: "Planımız, işlevi herkese sunmadan önce şimdilik çok küçük ölçekte test etmek ve ne düşündüğünüzü öğrenmek."
Sesli mesaj gönderme işlevi aslında Facebook Messsenger'da bir süredir sunuluyor. Otomatik metne dönüştürme işleviyse Messenger'ı daha heyecan verici bir hale getirebilir.


Kaynak: Haber 7
Kategoriler Gündem
Yorumlar