Fenerbahçe Futbol AŞ Yönetim Kurulu'nda üye değişikliği

İbrahim Kurban'dan boşalan şirket yönetim kurulu üyeliğine Aram Markaroğlu getirildi... Fenerbahçe Futbol AŞ'de İbrahim Kurban'dan boşalan yönetim kurulu üyeliğine, Aram Markaroğlu'nun getirildiği duyuruldu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Fenerbahçe Futbol AŞ'de İbrahim Kurban'dan boşalan yönetim kurulu üyeliğine, Aram Markaroğlu'nun getirildiği duyuruldu.


Şirketten Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, İbrahim Kurban'ın bağımsız yönetim kurulu üyeliğinden ayrılmasıyla boşalan göreve, Aram Markaroğlu'nun getirildiği ifade edildi.


Markaroğlu'nun, İbrahim Kurban'ın kalan süresini tamamlamak ve yapılacak ilk genel kurulda pay sahiplerinin onayına sunulmak üzere bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak seçildiği aktarıldı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar