Fenerbahçe Manchester United maçı hangi kanalda?Saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. maçında İngiltere'nin Manchester United takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa'nın kulüpler bazındaki iki numaralı organizasyonunda 100. maçına çıkacak. Peki Fenerbahçe Manchester United UEFA maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. maçında İngiltere'nin Manchester United takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa'nın kulüpler bazındaki iki numaralı organizasyonunda 100. maçına çıkacak. Fenerbahçe Manchester United ile bu akşam Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde karşılaşacak. Fenerbahçe Manchester United maçı saat 21.00'den itibaren TRT1'den canlı ve şifresiz olarak; Tivibuspor2'den ise canlı ve şifreli olarak ekranlara gelecek. 

MUHTEMEL İLK 11'LER
FENERBAHÇE

Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, H.Ali, M.Topal, Josef, Lens, van Persie, V.Şen, Sow.
MANCHESTER UNITED
De Gea, Darmian, Blind, Rojo, Shaw, Schneiderlin, Herrera, Mkhitaryan, Rooney, Martial, Rashford.
Sırp hakem yönetecek
Fenerbahçe-Manchester United mücadelesinde Sırbistan Futbol Federasyonundan hakem Milorad Mazic görev yapacak.
Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic üstlenecek. Nemanja Petrovic'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Danilo Grujic ve Nenad Djokic olacak.

Fenerbahçe Manchester United maçı hangi saat kaçta hangi kanalda?


Fenerbahçe Machester United UEFA maçı bu akşam saat 21:00'da başlayacak. Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.



Manchester Avrupa'da deplasman galibiyetine hasret


Kırmızı şeytanlar, Avrupa arenasında boy gösterdiği 6 deplasman maçından da galip gelemedi. En son 26 Ağustos 2015'te UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Belçika'da Club Brugge'u 4-0 yenen İngiliz temsilcisi, daha sonra oynadığı 6 müsabakada 5 yenilgi, 1 beraberlik aldı. Manchester United, dış sahadaki son 11 Avrupa kupası maçında sadece 1 galibiyet çıkarırken, 7 karşılaşmadan yenilgi, 3 mücadeleden de beraberlikle ayrıldı.
Kategoriler Gündem
Yorumlar