Ford Otosan 150 milyon euro finansman için görüşüyor

Ford Otosan, EBRD ile toplam 150 milyon euro kredi için görüşmeler yapıyor... Ford Otosan, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile toplam 150 milyon euro kredi için görüşmeler yapıyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Ford Otosan, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile toplam  150 milyon euro kredi için görüşmeler yapıyor.


Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada,"Şirketimiz gerçekleştirilecek yatırım projelerinin finansmanına  yönelik çalışmalar çerçevesinde, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası  (EBRD) ile toplam 150 milyon euro tutarında yatırım kredisi sağlanması  amacıyla görüşmeler yapmaktadır. Görüşmelerin olumlu sonuçlanması  halinde, söz konusu tutarın tamamının doğrudan EBRD tarafından fonlanması öngörülmektedir.


Krediye ilişkin ayrıntılı bilgiler, anlaşma sağlandığı takdirde,  kredi sözleşmesinin imzalanmasından sonra kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar