Galatasaray'a CAS'tan iyi haber geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz CAS'a yaptıkları itirazın kabul edildiğini, UEFA'dan gelmesi muhtemel bir men tehlikesinin tamamen ortadan kalktığını söyledi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) yaptıkları itirazın kabul edildiğini ve UEFA ile olan yapılandırma anlaşmasının süreceğini açıkladı.


Mustafa Cengiz, kulüp televizyonunda yaptığı açıklamada, "CAS'a yaptığımız itirazın kabul edilmesinde, mali durumun düzenli iyiye gitmesi, bizim süreçte olan Avrupa kulüplerine göre Galatasaray'ın çok daha iyi bir performans göstermesi çok etkili oldu" ifadelerini kullandı.


GALATASARAY HİSSELERİNİ DE POZİTİF ETKİLEDİ

Öte yandan Bencifa'ya sahasında mağlup olan Galatasaray'ın hisselerinde sabah saatlerinde yaşanan kayıplar CAS haberinin gelmesiyle yönünü yukarıya çevirdi. İlk seansı 1,45 liradan alıcı bularak kapatan GSRAY hisseleri şu saat itibariyle 1,49'dan alıcı buluyor.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Şirket Haberleri
Yorumlar