Garanti Bank Moscow hisselerinin satışı tamamlandı

Garanti Bankası, Garanti Bank Moscow hisselerinin satış işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. Garanti Bankası, Moskova'daki iştirakiGaranti Bank Moscow'un hisselerinin Sovcombank'a devredilmesi işlemleirni tamamladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Garanti Bankası, Moskova'daki iştiraki Garanti Bank Moscow'un hisselerinin  Sovcombank'a devredilmesi işlemleirni tamamladı.

Türkiye Garanti Bankası A.Ş. tarafından KAP'a yapılan bildirimde, "Moskova'daki iştirakimiz Garanti Bank Moscow hisselerinin satışı ile başlattığımız sürece ilişkin daha önce yapılan açıklamamız sonrasında gerekli izinlerin alınmasını takiben banka sermayesinin %100'nü temsil eden hisselerin Sovcombank'a devredilmesi işlemleri tamamlanmıştır.  Satın alma bedeli olarak $38,412,833.76 ödenmiştir" denildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar