.. - 24 Ekim 2014

... Gersan Elektrik’in 02.10.2014 tarihinde bedelli sermaye artırımı kararı almasını duyurmasının ardından hissede gözlenen hareketler dikkat çekmeye devam ediyor. Şirketin, 50 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 30 milyon olan çıkarılmış sermayesini, tamamı nakit karşılamak suretiyle ve hissedarların ortaklık payları nispetinde 10 milyon TL nakit artırılarak 40 milyon TL’ye çıkarılması suretiyle yüzde 33,3 oranında artırılmasına karar...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Gersan Elektrik’in 02.10.2014 tarihinde bedelli sermaye artırımı kararı almasını duyurmasının ardından hissede gözlenen hareketler dikkat çekmeye devam ediyor. Şirketin, 50 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 30 milyon olan çıkarılmış sermayesini, tamamı nakit karşılamak suretiyle ve hissedarların ortaklık payları nispetinde 10 milyon TL nakit artırılarak 40 milyon TL’ye çıkarılması suretiyle yüzde 33,3 oranında artırılmasına karar verilmişti.

 

Bugün hızlı ve ani bir yükseliş trendi gösteren GEREL hisseleri birinci seansı yüzde 9,23 değer kazanarak 1,42 TL’den kapattı. GEREL tahtasında olduğu iddia edilen ünlü Adanalı spekülatörün GEREL hisselerine yönelik operasyonunda düğmeye bastığı son günlerde borsa koridorlarında çalkanıyordu. Adanalı’nın yeni gözdesi ve taşeronu olduğu bilinen Ferhan K. tahtada yaptığı sert hareketlerle yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Bugün 2. seansa da hareketli başlayan GEREL şu sıralarda yüzde 16,15 primle 1,51 TL’den işlem görüyor ve toplam işlem hacmi ise 1 Milyon 675 bin 659 lot

 

Manipülatif olduğu izlenimi bırakan hissede yaşanan hareketlerin bedelli sermaye artırımı kararına rağmen şaibeli durumu kafaları karıştırıyor. Fiktif olduğu yönünde iddialarla çalkalanan GEREL’de görülen fiyat miktar hareketlerindeki şüpheli işlemler nedeniyle borsa uzmanları yatırımcıların dikkatli olmasını öneriyorlar. 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar