Global Liman, İtalyan şirketin çoğunluk hissesini aldı

Global Yatırım Holding, bağlı ortaklığı Global Liman'ın İtalya'da yolcu limanı işleten Ravenna Terminal Passeggerı'nın yüzde 51 hissesi ile Cagliari Cruise Port'un yüzde 21 hissesini devraldığını duyurdu

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Global Yatırım Holding'in KAP'a yaptığı açıklamada, Global Liman'ın sahip olduğu yüzde 100 bağlı ortaklığı aracılığıyla hisse aldığı şirketlerin Ravenna Yolcu Limanı ile Cagliari Yolcu Limanı'nı işlettiği belirtildi.


Açıklamada, bu limanlardaki hisse oranlarının artırılması ve diğer limanlarda hisse alımına ilişkin görüşmelerin de devam ettiği belirtildi.


Açıklamaya göre; Barselona, Malaga, Venedik, Valetta, Lizbon, Singapur, Adria-Bar, Kuşadası, Bodrum, Antalya limanları ve ihale süreci devam eden Dubrovnik limanı ile yaklaşık 7.5 milyon yolcuya hizmet veren Global Liman dünyanın en büyük kruvaziyer limanı şirketi konumunda bulunuyor.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar