Global Tower'ın halka arzı ertelendi

Global Tower'ın halka arzı ABD Başkanlık seçimleri, FED'in faiz kararı ve siber riskler nedeniyle ertelendi... Global Tower'ın halka arzı ABD Başkanlık seçimleri, FED'in faiz kararı ve siber riskler nedeniylepiyasaların daha güvenli ve istikrarlı hale gelişine kadarertelendi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Global Tower'ın halka arzı ABD Başkanlık seçimleri, FED'in faiz kararı ve siber riskler nedeniyle piyasaların daha güvenli ve istikrarlı hale gelişine kadar ertelendi.

Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. tarafından KAP bildirimine göre, "Global Tower, Amerika Birleşik Devletleri Başkanlık seçimlerinin ve FED'in almayı düşündüğü faiz kararlarının piyasalardaki muhtemel etkileri ile siber riskleri de dikkate alarak yaptığı değerlendirme sonucunda, ana ortağı Turkcell ile de mutabık kalarak, borsada işlem görme günü 27 Ekim Perşembe olarak planlanan halka arz işlemini, piyasaların daha güvenli ve istikrarlı hale gelişine kadar ertelemiştir" denildi.

Global Tower'ın halka arzında fiyat aralığı hisse başına 3,32-4,46 TL olarak belirlenmişti.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar