Gong, Ulusoy Un için çalacak

Ulusoy Un için yarın Borsa İstanbul’da gong töreni düzenlenecek. Türkiye’nin en büyük un üreticilerinden Ulusoy Un Sanayi Ticaret A.Ş paylarının % 27,8’ı halka arz edildi. Ulusoy un Sanayi Ticaret A.Ş Paylarının Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacağı 20 kasım 2014 perşembe günü, samsun varlısı İbrahim Şahin, Borsa Istanbul Genel Müdür Yardımcısı Aydın Seyman, Seker Yatırım Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Şekerbank Genel Müdürü Halit...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Türkiye’nin en büyük un üreticilerinden Ulusoy Un Sanayi Ticaret A.Ş paylarının % 27,8’ı halka arz edildi. 


Ulusoy un Sanayi Ticaret A.Ş Paylarının Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacağı 20 kasım 2014 perşembe günü, samsun varlısı  İbrahim Şahin, Borsa Istanbul Genel Müdür Yardımcısı Aydın Seyman, Seker Yatırım Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Şekerbank Genel Müdürü Halit Yıldız, Seker Yatırım Genel Müdürü Osman Göktan, Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ulusoy ve Ulusoy Un CEO’su Günhan Ulusoy’un katılımıyla gong töreni düzenlenecek.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar