Google, Apple'ı yerden yere vurdu

Google yöneticisi, Apple'ın her ürününe yüksek fiyat koyma politikasını yerden yere vurdu!... Google ve Apple arasındaki rekabet devam ederken Google'ın bir yöneticisi, Apple hakkındaki yorumlarıyla gündeme oturdu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Google ve Apple arasındaki rekabet devam ederken Google'ın bir yöneticisi, Apple hakkındaki yorumlarıyla gündeme oturdu. Chip-online'nin haberien göre Google'ın baş ürün yöneticisi Sundar Pichai, verdiği bir röportajda Apple'ın ürün politikasındaki yüksek fiyatların sorumsuzca bir davranış olduğunu vurguladı.


"Bizim ürünlerimizi kullanan bir milyardan fazla kullanıcı var ve onlar ürünleri diledikleri gibi kişiselleştirmekte özgür olduklarının farkındalar. Üstelik kullanıcılarımız tüm servislerimize ücretsiz erişebiliyorlar; cihazlarımıza çok fazla para dökmeden sahip olabiliyorlar" diyen Sundar Pichai servislerin ücretsiz olmasının şirketin bu hizmetlerden para kazanmadığı anlamına gelmeyeceğinin de altını çizdi. Ancak Apple'ın elitist fiyat politikasını da eleştirmekten geri duramadı; "her şeyin yüzlerce dolarlık fiyat etiketine sahip olması sorumsuzluktur" yorumunu yaptı.




Kaynak:Habertürk

Kategoriler Gündem
Yorumlar